Suport

General

Sí, pels particulars que volguin vendre o llogar la seva propietat, imobi.cat es totalment gratüit. Tenim diferents plans per les immobiliàries que volguin gestionar una gran quantitat d’immobles.

Tarjeta bancària, Paypal, i fins i tot transferència bancària. Si desitja fer els pagaments per transferència, et donarem el número de comanda que ens hauràs d’indicar a la referència del pagament.

No! A diferencia d’altres plataformes, els anuncis publicats a imobi.cat, no caduquen mai.

Professionals

Sí! Amb imobi no perds res, només pagues per el que fas servir. Tenims plans per 10 propietats mensuals per si et dediquen a la compra i venda de propietats, també tenim altres plans de 50 i fins i tot propietats infinites.

Zero. No tenim ni tindrem cap contracte. No t’obliguem en cap moment a res. tu decideixes quan vols parar de fer servir la plataforma.

Si vols donar-te de baixa, només fa falta contactar amb nosaltres, indican’s el teu correo electrònic i nosaltres ens encarregarem de tot.

Disposes de 7 dies per probar la plataforma, per si de cas hi hagués alguna cosa que no t’agradi, nosaltres treballem cada dia per millorar, només fa falta que ens envïi el teu problema. També et podem retornar els diners o oferirte un temps gratüit.

Segueixes tinguent dubtes? Contacta’ns a través del següent formulari i el nostre equip es posarà en contacte amb tu en les següents 24 hores.

T'agradaría ser el primer en enterar-te dels nous immobles de la teva zona?

Al subscriure, acceptes el Termes i Condicions de imobi.cat

Compare listings

Compareu