imobi per professionals

Benvingut al portal immobiliàri #1 de Catalunya. Si ets una immobiliària o et dediques a la compra-venda de propietats, aquest portal es per tu. Imobi.cat t’ofereix una varietat de plans que s’ajusten al teu negoci.

Si vols que les teves propietats estiguin davant de tota Catalunya, la teva cerca s’acaba aquí! Dona’t d’alta avui. 

El nostre objectiu es reduir el nombre de visites per compra, per això t’hem preparat aquestes funcions que altres no t’ofereixen.

El teu client sabrà tantes coses dels teus immobles que si et truca, és perquè ja està segur de la seva compra

Llibertat

No t’obliguem a cap compromís, pots donarte de baixa en qualsevol moment. I si tens cap problema, el nostre equip de suport t’ajudarà a resoldre tot el que necessitis.

Propietats

Pots afegir les propietats que desitgis, tot il·limitat, edita, pausa, duplica, suprimeix o destaca les teves propietats, tot des de un mateix lloc. De la forma més senzilla possible.

Destaca't

Rebem centanars de propietats al dia, això vol dir que només estarás al cim de les llistes per pocs minuts. T’agradaria quedar-t’hi? Tens l’opció per fer-ho! 

Visita virtual 360°

Pots oferir una visita virtual als teus visitants a través d’ún video en 360°. Els teus futurs clients veuràn l’immoble abans des de casa, una funció que et pot assegurar la venda.

Xarxes Socials

Escollim algunes propietats i les compartim amb els nostres seguidors a les xarxes socials i fins i tot les promocionem, d’aquest manera podràn arribar als milers de seguidors que ens segueixen.

Agents

Afegeix els agents que treballen amb tu i dóna’ls accés per afegir, editar, duplicar o suprimir propietats. També podràn contestar als missatges dels teus clients i col·laborar amb altres feines de la plataforma.

Missatges

Tots els teus clients en un sol lloc. Posa’t en contacte amb qualsevol client amb un sol clic. El futurs clients també es poden posar en contacte amb tu per resoldre qualsevol dubte que tinguin amb l’immoble.

Plànols

Un altre opció que pot reduir el nombre de visites per compra. Ofereix als teus nous clients els plànols dels teus immobles i ajudal’s a saber més del seu futur immoble.

imobi per immobiliàries VIP

No en tens prou amb les funcions que t’hem adelantat? Doncs estàs de sort! A imobi, tenim una zona VIP on podràs gaudir de funcions que ningú més ofereix en el mercat immobiliàri. A més de oferir-te les mateixes funcions que un pla Premium, t’oferim…

Control total

Podràs visualitzar tot el contingut d’imobi.cat, amb totes les propietats incloses, al instant! Altres s’hauràn d’esperar fins a 6 hores per veure les noves propietats. Una bona forma de ser el primer en enterar-te dels nous particulars de la teva zona.

A l'última

T’imagines poder rebre un correu cada vegada que un particular publiqui una propietat a prop teu? Doncs nosaltres t’ho oferim! Podràs ser el primer en negociar amb particulars de la teva zona i ajudar-los a vendre el seus immobles.

Sempre actualitzat

No tens temps per modificar les teves propietats i així poder pujar al cim de les llistes? Doncs molt fàcil, imobi t’ofereix una opció per actualitzar les teves propietats automàticament cada 24 hores. D’aquesta forma mai perds visibilitat.

Cerques desades

Tens cerques desades a imobi.cat però no vols esperar-te una setmana completa per rebre les noves propietats de la teva zona? Com ho veus si t’enviem un correu al instant després de que un particular hagi publicat alguna propietat que concideixi amb la teva cerca desada?

futurs clients

T’oferim un espai on podràs veure tota la informació, correu i telèfon inclosos, de tots els nostres usuaris que mostrin interés amb alguna de les teves propietats, ja sigui perque l’hagin afegit a favorits o perque hagin demanat una notificació quan baixi de preu.

Possibles compradors

Tenim un formulari a cada una de les notres pàgines, on demana a cada usuari quin tipus d’immoble li interessa i a quina zona, compartirem amb tu les dades d’aquests usuaris perquè poguis negociar amb ells i poguis aconseguir nous clients.

Solucions hipotecàries de imobi

Oferim als nostres usuaris solucions hipotecàries, cada usuari pot demanar que un agent es comuniqui amb ells per buscar una hipoteca que li correspongui. T’agradaría ser un d’aquests agents? A imobi.cat, hem creat un pla exclusiu per tu! A més de oferir-te totes les funcions del pla Premium i poder publicar propietats il·limitades, també t’oferim…

Hipoteques

A cada propietat que es publica a imobil.cat, disposa d’una opció perque un possible comprador pogui demanar una solució hipotecària i poder comparar les hipoteques dels diferents bancs amb els que col·laborem, compartirem amb tu les dades de cada usuari que demani informació.

futurs clients

T’oferim un espai on podràs veure tota la informació, correu i telèfon inclosos, de tots els nostres usuaris que mostrin interés amb alguna de les propietats, ja sigui perque l’hagin afegit a favorits o perque hagin demanat una notificació quan baixi de preu.

Possibles compradors

Tenim un formulari a cada una de les notres pàgines, on demana a cada usuari quin tipus d’immoble li interessa i a quina zona, compartirem amb tu les dades d’aquests usuaris perquè poguis negociar amb ells i poguis aconseguir nous clients.

T'agradaría ser el primer en enterar-te dels nous immobles de la teva zona?

Al subscriure, acceptes el Termes i Condicions de imobi.cat

Compare listings

Compareu